Coworksurf

 
20155725_468433343549484_2973379521451012390_n.jpg

↑   This reading experience is better with the sound turned on

Originally based out of Sagres, Portugal, the "it" surfer spot, Coworksurf has a reputation: the coolest, most relaxed - yet productive - co-living space out there.

The Vibe Project’s mission was to turn a big, modern villa into a space that oozed the Coworksurf vibe.
 
26195305_541912222868262_6375329844730735832_n.jpg

Part co-living, part co-working, Coworksurf focuses on providing an irreplaceable community and balance of work hard/play hard. Their fun-loving nature seamlessly weaves with their "get sh*t done" attitude, so their expansion to Canggu, Bali was natural and anticipated.

 

The Vibe Project's mission was to turn a big, modern villa into a space that oozed the Coworksurf vibe. Because of the ultra-modern build of the house, we focused on bringing in natural materials such as woods and cottons and plants to bring the lush Bali nature into the house. We wanted to create a clean, minimal yet cozy atmosphere for guests.

 
Clean, minimal and cozy, bringing in the natural elements of Bali.
Image uploaded from iOS (3).jpg

Bali Teaser Video on

 

The house is made of two dorm-style rooms for communal living and two private bedrooms. In a communal space, it is essential to provide areas where guests can come together or have privacy, and in a co-living space looking to provide co-working, a productive space is also key.  The villa will comfortably house up to 12 guests.

The Vibe Project created the mood board, sourced fabrics and materials for bedding, pillows and curtains and designed room layouts.